fbpx

Σεμινάριο Project Management | Πώς να υλοποιείτε project έγκαιρα και με επιτυχία

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Project Management | Πώς να υλοποιείτε project έγκαιρα και με επιτυχία

Ιανουάριος 25, 2020, 10:00 πμ - 4:00 μμ

150€

Η λειτουργία των στελεχών στις επιχειρήσεις σήμερα απαιτεί μεγάλη ακρίβεια και ευστοχία στις αποφάσεις και στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η σωστή ανάθεση αρμοδιοτήτων στους υφιστάμενους καθώς και η έγκαιρη ολοκλήρωση των projects.

Πώς αναθέτεις σωστά αρμοδιότητες στους υφιστάμενους ώστε να εκτελεστούν;

Πώς κάνεις σίγουρο ότι το project σου θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και επιτυχημένα;

Η AMT Consultants σε συνεργασία με την Business Coaching Lab υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον PMP Coach Michael Sypsomo και διοργανώνει ένα ιδιαίτερο σεμινάριο για στελέχη επιχειρήσεων το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 με θέμα «Πώς να υλοποιείτε project έγκαιρα και με επιτυχία».

Σε ποιον απευθύνεται:

CEOs, Ανώτεροι Εκτελεστικοί, Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων, Ηγέτες Ομάδων, Managers

 

Βασικά Θέματα της Εκπαίδευσης: 

 

 • Πώς θα ξεκινήσετε τα νέα σας πρότζεκτ σε μια σωστή βάση, διατυπώνοντας ξεκάθαρα το όραμα και την αποστολή τους στην ομάδα που θα τα αναλάβει.
 • Πώς θα απομακρύνετε τη σύγχυση γύρω από το τι πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζετε και να εφαρμόζετε ως project leader.
 • Πώς θα κατευθύνετε κατάλληλα την ομάδα του πρότζεκτ σας προκειμένου να διαμορφώσει το ιδανικό για την περίσταση project plan σε λίγες μόνο ημέρες.
 • Ποια θα πρέπει να είναι τα καθήκοντά σας ως project leader.
 • Στόχοι – δεν έχουν όλοι την ίδια αξία και σπουδαιότητα. Πώς να τους ξεχωρίζετε.
 • Ποιες ενέργειες θα πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της εκτέλεσης του πρότζεκτ, ώστε να αποφύγετε το φαινόμενο του «micromanagement».
 • Ποιες σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να πάρετε εξαρχής, προκειμένου να μη χρειάζεται να παίρνετε συνεχώς αποφάσεις για άλλους κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ.
 • Μάθετε πώς να κρατήσετε την ομάδα του project σας ειλικρινή έτσι ώστε να σας δίνει πάντα τους σωστούς δείκτες απόδοσης (performance status).
 • Πώς να εξασφαλίσετε από την αρχή του πρότζεκτ ότι έχετε τα κατάλληλα άτομα στην κατάλληλη θέση, αποφεύγοντας πιθανά σημαντικά προβλήματα απόδοσης κατά τη διάρκεια.
 • Μάθετε ένα απλό εργαλείο που λίγες μόνο εταιρείες χρησιμοποιούν και το οποίο μπορεί να μειώσει έως και 20% τα κόστη του προϋπολογισμού σας.
 • Μάθετε πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

 

Κόστος Σεμιναρίου: 200 ευρώ + ΦΠΑ

 

Κόστος Early Booking μέχρι 13/01/2020: 150 ευρώ+ΦΠΑ

 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις.

Πληρωμή με κάρτα:

Πληρωμή σε τράπεζα:

Tράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 5010 065355 756

ΙΒΑΝ: GR60 0172 0100 0050 1006 5355 756

Α. Μπογδάνος και Σια ΕΕ

Σημείωση: Παρακαλούμε να αναφέρεται την επωνυμία της επιχείρησης καθώς και το όνομα του συμμετέχοντα προκειμένου να επιβεβαιώνεται η κράτηση

 

Εισηγητής: Michael Sypsomos, PMP, PROJECT ADVISOR & COACH

 

Ο Μιχάλης Σύψομος είναι Project Management Advisor και Coach για Managers κυρίως γύρω από τους κλάδους της Ενέργειας, των Κατασκευών κ.α. Είναι ο CEO της Mentor Group International, μια εταιρία Project Management Coaching, με έδρα στην Ταϋλάνδη.

Ασχολείται ενεργά πάνω από 40 χρόνια με το Project Management, και τα τελευταία 27 ως executive and coach σε διεθνείς εταιρίες όπως οι: Unocal, Chevron, PTT, ARAMCO, Total, CITGO και άλλες. Ένα από τα πιο πετυχημένα projects στο οποίο ήταν coach, ήταν το Unocal Thailand – North Pailin Gas Development Project, το οποίο βραβεύτηκε το 2003 PMI Project of The Year Runner Up.

Ο κύριος Σύψομος έχει αποδεδειγμένο ιστορικό δημιουργίας επιτυχημένων Project Management για σημαντικές εταιρίες και τεράστια projects ανά τον κόσμο έχοντας αναπτύξει project leaders και Project Management Offices (PMOs) και έχοντας  βοηθήσει τις εταιρίες τους να αναδειχθούν από τις καλύτερες στο επίπεδό τους στο project development, με τελικό αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους.
Ασχολείται με εκπαίδευση ανώτερων στελεχών αλλά και ατόμων που προορίζονται για την θέση του manager ώστε να διευθύνουν και να οργανώνουν projects. Επιπρόσθετος στόχος είναι να πάνε καλύτερα στη ζωή τους χρησιμοποιώντας τα βασικά στοιχεία της οργάνωσης του Project Management εφαρμόζοντας κριτική σκέψη, αλλά και να εκπαιδευτούν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Είναι λέκτορας του Project Management και Executive Leadership για το College of Management, Mahidol University (CMMU), το Asian Institute of Technology (AIT) αλλά και άλλα ιδρύματα. Είναι ένας διεθνής ομιλητής και panelist στο πεδίο του Project Management, του Leadership και του Change Management.

Ο κ. Σύψομος πιστεύει ακράδαντα ότι η ζωή δεν είναι πλήρης χωρίς να συνεισφέρεις στην κοινωνία. Έχει υπάρξει θερμός υποστηρικτής του Project Management και είναι co-founder και πρόεδρος στο παρελθόν του PMI Thailand Chapter. Συνεισέφερε στην βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος της Ταυλάνδης, υποστηρίζοντας τον Ταϋλανδό Υπουργό Παιδείας από το 2003 σαν εθελοντής σύμβουλος και εκπαιδεύοντας Καθηγητές και Διευθυντές στο να οργανώσουν τις αρχές του Project Management.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 25, 2020
Ώρα:
10:00 πμ - 4:00 μμ
Κόστος:
150€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Hotel Novotel Athenes
Michail Voda 4
Athens, 10439 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

ΑΜΤ Consultants