Ανάλυση Προσωπικότητας (EXECUTEST)

Η Ανάλυση Προσωπικότητας, επίσης γνωστή ως Exec-U-Test, αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ο χρόνος συμπλήρωσης είναι κατά μέσο όρο 30 λεπτά.

Το τεστ παρουσιάζει 10 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, που δείχνουν πώς ο υποψήφιος ή ο εργαζόμενος θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στη ζητούμενη θέση εργασίας.

Τα αποτελέσματα είναι ακριβή, άμεσα και δίνουν μια σαφή εικόνα της σχέσης του ατόμου με τον εαυτό του, τη δουλειά του και τους γύρω του.

Το τεστ δεν δίνει απλώς μία ακριβή ιδέα για το αν το άτομο αυτό είναι κατάλληλο για τη θέση, αλλά υποδεικνύει επίσης πώς μπορεί να γίνει η καλύτερη διαχείριση του ατόμου αυτού, αν προσληφθεί ή αν είναι ήδη εργαζόμενος.

Το τεστ αυτό είναι ένα εξαιρετικό και ανεκτίμητο εργαλείο, τόσο για την πρόσληψη όσο και για την ανάπτυξη προσωπικού.

Μάθετε Περισσότερα

Ανάλυση Πωλήσεων

Η ανάλυση πωλήσεων είναι διατυπωμένη έτσι ώστε να βρίσκει τα δυνατά και αδύνατα σημεία ενός πωλητή και να επισημαίνει τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση, αναλύοντας 12 περιοχές πώλησης όπως εξυπηρέτηση πελατών, γνώση του προϊόντος κλπ

Πριν προσλάβετε έναν πωλητή, μπορείτε μ’ αυτό το τεστ να τον αξιολογήσετε ως προς την παραγωγικότητά του (απόδοση), την προσωπικότητά του, το κίνητρό του, καθώς και το επίπεδο γνώσης και εμπειρίας του για τη θέση αυτή.

Αν ο υποψήφιος πωλητής δείξει επάρκεια σε αυτό το τεστ, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός δείκτης για τα μελλοντικά του αποτελέσματα στις πωλήσεις.

Αποτελείται από 120 ερωτήσεις χωρίς χρονομέτρηση.

Μάθετε Περισσότερα

Συνέντευξη – Έλεγχος Απόδοσης

H καλύτερη πρόβλεψη για τα μελλοντικά αποτελέσματα ενός υποψηφίου, είναι η εξέταση των προηγούμενων αποτελεσμάτων του. Αυτό ακριβώς κάνει ο Έλεγχος Απόδοσης.

Ο Έλεγχος Απόδοσης εξετάζει λεπτομέρειες της απόδοσης του ατόμου από όλες τις απόψεις, δίνει μία ακριβή σύνοψη της παραγωγικότητάς του και εξηγεί πώς μπορεί να επαληθευθεί αυτή, αν χρειαστεί.

Είναι συνέντευξη που διεξάγεται μέσω Internet και δεν έχει χρονικό περιορισμό. Ο υποψήφιος καλείται να περιγράψει με δικά του λόγια την παραγωγή του και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει γραφήματα που απεικονίζουν το ύψος της παραγωγής του και να δώσει όποια άλλα στοιχεία θεωρεί απαραίτητα για να δείξει την απόδοσή του.

Μάθετε Περισσότερα

Τεστ Ευφυΐας (IQ Test)

Το τεστ Ευφυΐας έχει σχεδιαστεί για να μετράει την ικανότητα του ατόμου να επιλύει προβλήματα.

Σχεδόν κάθε θέση εργασίας απαιτεί το άτομο να μπορεί να επιλύει προβλήματα μέχρι ένα ορισμένο βαθμό. Από τη στιγμή που είναι σαφές τι θα απαιτήσει μία θέση εργασίας, το Τεστ Ευφυΐας θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο άτομο για αυτές τις απαιτήσεις.

Υπάρχουν 80 ερωτήσεις προς απάντηση και ο υποψήφιος έχει 30 λεπτά να συμπληρώσει το τεστ.

Μάθετε Περισσότερα

Tεστ Επιδεξιότητας

Το Τεστ Επιδεξιότητας στοχεύει συγκεκριμένα στο να ανακαλύψει το επίπεδο επακριβούς αντίληψης (αποτύπωσης) του ατόμου.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν προσλαμβάνετε στελέχη τα οποία θα πρέπει να φροντίζουν να εκτελούνται οι οδηγίες της διοίκησης επακριβώς.

Το τεστ αυτό δείχνει επίσης αν το άτομο είναι επιρρεπές σε ατυχήματα ή όχι, πράγμα που αποτελεί σημαντικό παράγοντα αν, για παράδειγμα, η θέση απαιτεί το χειρισμό ακριβού μηχανικού εξοπλισμού.

Το τεστ Επιδεξιότητας είναι ένα τεστ με χρονομέτρηση που χρειάζεται κανονικά 2-5 λεπτά να ολοκληρωθεί.

Μάθετε Περισσότερα

Δείκτης Ηγεσίας

Το τεστ αυτό είναι πολύ σημαντικό για την προαγωγή προσωπικού σε επιτελικές θέσεις ή για την πρόσληψη νέων στελεχών. Αναλύει γρήγορα τη δυνατότητα του ατόμου να ηγείται άλλων και επίσης τονίζει τα σημεία στα οποία μπορεί να βελτιωθεί το άτομο.

Εξετάζει πόσο καλά το άτομο εντοπίζει την πηγή ενός προβλήματος και συνεπώς πόσο εύκολα ή εύστοχα το χειρίζεται.

Το τεστ αυτό αποτελείται από 30 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει ο υποψήφιος και δεν χρονομετρείται.

Μάθετε Περισσότερα