top of page
Homepage
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Δημιουργούμε ανάπτυξη σε κάθε περιβάλλον.

Η εμπειρία της πράξης

και η γνώση σε δράση

υπέρ της επιχείρησης σου.

Δώστε στην επιχείρηση σας το BOOST που χρειάζεται

Θέλετε να γνωρίζετε άμεσα και έγκυρα τι χρειάζεται να κάνετε για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να ακμάζει;

Με τη χρήση του Business Analysis Test θα έχετε μια ακριβή απεικόνιση της λειτουργίας στους 10 πιο σημαντικούς τομείς της επιχείρησής σας.

Μέσα σε 15 λεπτά θα γνωρίζετε με μεγάλη ακρίβεια την/τις περιοχή/χές που πραγματικά δημιουργούν πρόβλημα στην επιχείρησή σας και εμποδίζουν την ανάπτυξη της.

Απευθύνεται σε κάθε είδους επιχειρηματία και σε κάθε είδους επιχείρηση. Είναι το εργαλείο του επιχειρηματία ή διευθυντή που θέλει να ενισχύσει εύστοχα την επιχείρηση του.

01
Business Analysis Test

02
Performia

03
Βασικό Πακέτο Οργάνωσης

04
Business,  Marketing,

HR Mastery 

PERFORMIA

Το απόλυτο σύστημα προσλήψεων, αξιοποίησης και ανάπτυξης των εργαζομένων.

Αξιολογήστε το προσωπικό σας (υπάρχον και υποψηφίους) δημιουργώντας πλήρη ομοιογένεια και εντοπίστε έγκαιρα τις παθογένειες του προσωπικού σας

AMT Vision

Το όραμά μας είναι η εκπαίδευση ανθρώπων οι οποίοι θα αποκτήσουν την ικανότητα να γίνουν πιο χρήσιμοι και πιο αποτελεσματικοί τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τις ομάδες τους.

Στηρίζουμε τη βασική αυτή φιλοσοφία υιοθετώντας εκπαιδευτικά μοντέλα και τρόπους, ώστε εν τέλει να αποκομίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις εκπαιδευτικές – συμβουλευτικές διαδικασίες τις οποίες χρησιμοποιούμε.

Σε μία διάρκεια ζωής 15 ετών έχουμε καταφέρει να εκπαιδεύσουμε χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη επιτυχώς, παίρνοντας τόσα χρόνια ευμενή και κολακευτικά σχόλια.

Κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι υιοθετώντας ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αλλά και ανακαλύπτοντας γνώση η οποία έχει χαθεί.

Eταιρείες έχουν παρακολουθήσει εκπαίδευση μας

2664

Xρόνια

Λειτουργίας

15

202

Πελάτες

320000

Ώρες

συμβούλευσης

200+ επιχειρήσεις βρήκαν λύσεις ανάπτυξης μαζί μας

Kλείστε τη δική σας δωρεάν συνάντηση γνωριμίας

Μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας

bottom of page