Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Performia

Κύριος στόχος μας, είναι να προσφέρουμε σε κάθε Επιχειρηματία ή HR Manager, περισσότερο έλεγχο, ταχύτητα και ακρίβεια στη διαδικασία πρόσληψης & αξιολόγησης των υποψηφίων αλλά και του υπάρχοντος προσωπικού της επιχείρησης.

Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 on-line τεστ και συνεντεύξεις και το σύστημα αξιολόγησης Performia έχει καταφέρει παγκοσμίως να παραδίδει περίπου 6.000 τεστ την εβδομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Κάθε εταιρεία είναι ένας «ζωντανός οργανισμός». Για να βελτιωθεί συνολικά η εικόνα της, η παραγωγή της και η κερδοφορία της, θα πρέπει να απευθυνθούμε με συγκεκριμένη σειρά και τρόπο στους διάφορους παράγοντες που την επηρρεάζουν.

Ο εντοπισμός των σωστών αιτίων και των σωστών ενεργειών επίλυσης είναι ο παράγοντας που κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας ή μη.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκπαίδευση Στελεχών

Έχουμε την δυνατότητα να προτείνουμε ένα συγεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων του στελέχους για την θέση στην οποία βρίσκεται ή για αυτήν που προορίζεται.

Διαβάστε Περισσότερα

Executive Life Coaching

Είναι κοινώς αποδεκτό γεγονός ότι η «καρδιά» κάθε επιχείρησης είναι το άτομο και πιο συγκεκριμένα, ο οραματιστής, ο δημιουργός, το ανώτατο στέλεχος. Όταν το ηθικό αυτών των ανθρώπων είναι χαμηλό ή δέχεται πλήγματα από τους διάφορους παράγοντες της ζωής, η επιχείρηση υποφέρει μαζί του.

Διαβάστε Περισσότερα

Tailor Made Seminars

Η ΑΜΤ Consultants προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να λάβει εκπαιδευτικά σεμινάρια που είναι απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες της.

Διαβάστε Περισσότερα