Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Performia

sistima-anthropinou-dinamikou-performia

Κύριος στόχος μας, είναι να προσφέρουμε σε κάθε Επιχειρηματία ή HR Manager, περισσότερο έλεγχο, ταχύτητα και ακρίβεια στη διαδικασία πρόσληψης & αξιολόγησης των υποψηφίων αλλά και του υπάρχοντος προσωπικού της επιχείρησης.

Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 on-line τεστ και συνεντεύξεις και το σύστημα αξιολόγησης Performia έχει καταφέρει παγκοσμίως να παραδίδει περίπου 6.000 τεστ την εβδομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

life-coaching

Κάθε εταιρεία είναι ένας «ζωντανός οργανισμός». Για να βελτιωθεί συνολικά η εικόνα της, η παραγωγή της και η κερδοφορία της, θα πρέπει να απευθυνθούμε με συγκεκριμένη σειρά και τρόπο στους διάφορους παράγοντες που την επηρρεάζουν.

Ο εντοπισμός των σωστών αιτίων και των σωστών ενεργειών επίλυσης είναι ο παράγοντας που κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας ή μη.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκπαίδευση Στελεχών

exec-training

Έχουμε την δυνατότητα να προτείνουμε ένα συγεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων του στελέχους για την θέση στην οποία βρίσκεται ή για αυτήν που προορίζεται.

Διαβάστε Περισσότερα

Executive Life Coaching

exec-life-coaching

Είναι κοινώς αποδεκτό γεγονός ότι η «καρδιά» κάθε επιχείρησης είναι το άτομο και πιο συγκεκριμένα, ο οραματιστής, ο δημιουργός, το ανώτατο στέλεχος. Όταν το ηθικό αυτών των ανθρώπων είναι χαμηλό ή δέχεται πλήγματα από τους διάφορους παράγοντες της ζωής, η επιχείρηση υποφέρει μαζί του.

Διαβάστε Περισσότερα

Tailor Made Seminars

tailor-made-seminars

Η ΑΜΤ Consultants προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να λάβει εκπαιδευτικά σεμινάρια που είναι απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες της.

Διαβάστε Περισσότερα